Before / After: geef een chique en minerale stijl buiten een traditioneel Bretons huis

De randen vormen een schoon en elegant kruispunt tussen mineralen en planten

In Dit Artikel:

Het verbouwen van de vloeren buiten een huis is niet altijd gemakkelijk: het is noodzakelijk om van tevoren het type terrein, de vochtigheidsgraad van het gebied of het type materiaal te bestuderen, dat veel ouder wordt snel geconfronteerd met het weer. De esthetiek moet ook in aanmerking worden genomen en moet in overeenstemming blijven met de stijl van het huis om een ā€‹ā€‹coherent geheel te vormen. Ondanks deze beperkingen hebben de eigenaren van dit huis in Liffre in Bretagne de uitdaging aangegaan om een ā€‹ā€‹chique en trendy buitenste steegje te creĆ«ren. De laatsten wilden een jeugdige uitstraling geven aan de ingang van hun huis door een eigentijdse receptie te creĆ«ren, een combinatie van planten en mineralen. Zet succesvol in! oppervlak : 556m2 budget : 4000ā‚¬

Implantatie van grenzen

Before / After: geef een chique en minerale stijl buiten een traditioneel Bretons huis: minerale

Before / After: geef een chique en minerale stijl buiten een traditioneel Bretons huis: minerale

voor : De buitenruimte die leidt naar het huis van Liffre is nog nooit echt ingericht, behalve een massale poging tot mineralen in het midden van de oprit. Vaag getekend door een pad bedekt met grof antraciet kiezels, was er geen echte afbakening tussen het gazon en de vloer. Het werk begon met een scheiding tussen stenen en vegetatie, met behulp van een Techniseal aluminium rand. Deze site werd door de bewoners van het huis zelf slechts voor een periode van twee dagen geleid: in totaal is 556m2 volledig opnieuw ontworpen! na : Naast een visuele begrenzing beschermen de trottoirs de massieven tegen onbedoelde invasie van grind.

Afbakening van spaties

Before / After: geef een chique en minerale stijl buiten een traditioneel Bretons huis: chique

Before / After: geef een chique en minerale stijl buiten een traditioneel Bretons huis: chique

voor : De vloer is triest en banaal, en het centrale eiland wordt niet gewaardeerd. Eerste stap: isoleer de laatste van alle steenslag, net als het gazon dat aan de ingang grenst. Een groot zwart zeildoek is voorgesneden en rond het eiland geplaatst, zodat het grind niet in de loop van de tijd in de grond zinkt. na : Nieuwe aluminium randen worden geĆÆnstalleerd om een ā€‹ā€‹halvemaanvormige rechthoek te vormen: ze vormen een schone en elegante overgang tussen mineralen en planten. Het steegje begint vorm te krijgen! GeĆÆnspireerd door de Zen-geest van Aziatische tuinen, hebben de eigenaren ervoor gekozen om met vormen en kleuren te spelen. Het centrale eiland heeft een Japans gevoel, met mineralen van verschillende grootten en kleuren, zeer stabiel achter elke rand.

Een moderne en gastvrije entree

Before / After: geef een chique en minerale stijl buiten een traditioneel Bretons huis: buiten

Before / After: geef een chique en minerale stijl buiten een traditioneel Bretons huis: stijl

voor : Het oude steegje drupte snel met water en veranderde de buitenkant van het huis in een moeras. na : De nieuwe buitenrealisatie bestaat uit een centraal eiland dat witte kiezels, een palmboom en enkele struiken verwelkomt, evenals een schalieplaatpad omringd door een gazon. Dit gewelfde pad leidt bezoekers naar de voordeur van het huis met behoud van hun schoenen tegen vocht en modder. Om een ā€‹ā€‹harmonieuze afwerking te garanderen terwijl de lijnen en bochten worden afgebakend, scheiden discrete randen de stenen van verschillende typen. Van verschillende kleuren en maten, de laatste vormen een set van Japanse stijl inspiratie, in de stijl van Aziatische Zen-tuinen: de rondingen zijn verfijnd, het resultaat is trendy en eigentijds. //techniseal.com/

Video:

Deel Met Je Vrienden:
Before / After: geef een chique en minerale stijl buiten een traditioneel Bretons huis
ā‡” Boven