Voor / na: transformatie van een grote woonkamer van 28m2

De kamer heeft nu opslagruimte en een prachtige bibliotheek

In Dit Artikel:

Interieurontwerper Sophie Auscher ging de uitdaging aan om van een grote, nogal saaie woonkamer een gezellige, kleurrijke woonkamer te maken, met een kleine, slim vormgegeven kinderkamer. Met respect voor de harmonie van het hele appartement, levendig en kleurrijk, biedt het een stijl die meer nodig heeft dan alleen trends, gecombineerd met een discrete verfijning. De decorateur was in staat om de geest van de kunstenaar Mondriaan nieuw leven in te blazen door middel van een enorme kleurrijke bibliotheek, animeren de kamer met zijn warme en diepe tonen. Demonstratie op foto's. oppervlak : 28m2

Een stuk zonder functie omgevormd tot een bibliotheek

Voor / na: transformatie van een grote woonkamer van 28m2: woonkamer

voor : Plaats van doorgang altijd rommelig en zonder enige functie, deze grote kamer van 28 m2 diende vaag als een speelkamer en een plaats om de was en het strijkijzer te leggen. Ze verdeelde het ouderlijk gebied, toegang tot de kinderkamer en een badkamer. Een enigszins oude trap werd geïmplanteerd om de bovenste verdieping (woonkamer, eetkamer en keuken) te bereiken. De verlichting was zowel "niet-bestaand" en onvoldoende 's nachts.

Voor / na: transformatie van een grote woonkamer van 28m2: voor

© Delphine Warin na : De ruimte host nu opslagruimte en een prachtige bibliotheek op maat van het bureau. De kasten, van twee dieptes en vijf kleuren, vermijden een monotone lineaire gevel en zijn om dezelfde reden gestructureerd, gekleurd en decoratief. Het laminaat is geselecteerd om tijdbestendigheid te bieden. Om het openen van de deuren te vergemakkelijken, met behoud van de verticale en horizontale lijnen van de "Mondriaan" -stijl, werden de grepen verborgen in de massief houten staanders. In de bibliotheek werd een nis gecreëerd om het lineaire ritme van tablets te doorbreken en de ontwikkeling van een papieren sculptuur mogelijk te maken. De verlichting is vervangen door instelbare spots voor een optimale verlichting en aangepast aan de tijden en behoeften.

Een badkamer met zeer zachte tonen

Voor / na: transformatie van een grote woonkamer van 28m2: 28m2

© Delphine Warin voor : De badkamer was voorheen niet erg functioneel en ontbeerde opslagruimte. na : Om aanzienlijke kosten van sloop- en metselwerk te vermijden, werden de met glas geplaveide wanden bedekt met gipsplaat om een ​​besloten ruimte te creëren. De ijdelheid top is veranderd, en houten en kleur laminaat meubels zijn gemaakt onder het plan. Een grote wandkast verborgen onder een reeks spiegels en kleuren identiek aan de aangrenzende kinderkamer, werd ook geboren. De kast heeft geen grepen en is ontworpen met discrete grepen om een ​​eenvoudig en lineair "hangbord" uiterlijk te behouden.

Een open ingang en een goed doordacht kinderdagverblijf

Voor / na: transformatie van een grote woonkamer van 28m2: 28m2

© Delphine Warin voor : De ingang van deze grote kamer van 28m2 had geen specifieke regeling. na : Een ruimtelijk afgebakend invoergebied is gemaakt door Sophie Auscher om de ruimte te structureren. De kleine kinderkamer (6m2) grenzend aan de woonkamer was voor haar ingebeeld in de geest van een bootcabine. De lay-out is geoptimaliseerd met laden onder de ingebouwde matras en een geïntegreerd bureau, allemaal in tweekleurenlaminaat. De muur is gekleed in een mooi Sanderson-behang met discrete tonen. Wat betreft de schorsing, het werd bewust gekozen groot om de schalen door elkaar te gooien. Sophie Auscher Agency 43 avenue Rapp 75007 Paris Tel: 01 47 05 10 70 //sophieauscher.com/

Video: Pijlstaartvlinder 11 Utrecht

Deel Met Je Vrienden:
Voor / na: transformatie van een grote woonkamer van 28m2
⇡ Boven